Project Management

Project Management

Wij adviseren en ondersteunen in lopende en/of nieuwe marketing projecten zodat deze overzichtelijk en inzichtelijk worden. Er zijn projecten die onze expertise vereisen als project managers. Wij zitten regelmatig voor onze klanten aan tafel met derden.

Méga webshops

Sommige webshops zijn zo groot dat het project een aantal maanden kan duren. Denk bijvoorbeeld aan een Magento webshop met 15.000 producten, waarbij diverse geautomatiseerde processen moeten lopen of functionaliteiten duidelijk moeten zijn. Een backend en meerdere winkelzichten. In dit soort projecten voelen wij ons als een vis in het water. We geven geregeld updates, houden je in ‘the loop’ en geven je de inzichten om de juiste beslissingen te nemen voor het project.

Verpakkingen

Met een jarenlange ervaring in het verpakkingsontwerp. Bieden wij je de nodige ervaring en inzicht die ervoor zorgt dat jouw verpakking de juiste uitstraling en ontwerp krijgt. De beste verpakking om zichzelf te presenteren en te verkopen. Hierbij is het belangrijk dat met het juiste ontwerp en kleur jouw product zich afscheid en onderscheid van de concurrenten om hem heen. Daarbij is het de bedoeling dat het niet alleen opvalt tussen de rest maar ook de juiste uitstraling en gevoel uitdraagt. Hij mag zijn doel niet voorbij gaan, de doelgroep moet bereikt worden en de uitwerking en/of doel van het product moet zo goed mogelijk worden weergegeven.

Apps / Interactieve motion

Voor informatieve of interactieve apps en spelletjes. Maar ook de door ons ontwikkelde interactieve rondleiding voor makelaars en bedrijven zijn hier te verkrijgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kosten voor dergelijke projecten.

Professionele fotografie

Er zijn stockphoto’s genoeg om aan beeldmateriaal te komen, wat hiervan het nadeel kan zijn is dat je ondanks je ervoor betaald heeft iemand anders zelfs jouw concurrent ook de beschikking heeft over de foto’s. Foto’s speciaal voor jouw geschoten waar je ook nog enige regie over hebt. Ook voor folders of andere reclame en promotie materiaal kan er foto’s voor je gemaakt worden met jouw persoonlijke wensen en persoonlijke touch.

Persoonlijk contact?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.