Sociale Media

Sociale Media

Sociale Media, je hebt simpelweg de tijd niet om jouw complete Internet Marketing goed op te zetten en bij te houden”.

Daarbij komt nog kijken dat de Social Media regels net zo snel veranderen als de functionaliteiten van een Smart Phone. Wij zijn op de hoogte van alle regels.

  • Heb jij tijd voor Facebook, Twitter, Instagram & Google+?
  • Heb jij tijd om je website up-to-date te houden?
  • Is jouw Blog up-to-date?
  • Doe jij aan e-mail marketing?

Wij weten hoeveel tijd het kost om Sociale Media goed te doen. Wij weten wat er bij komt kijken om het daadwerkelijk te doen. wij hebben de kennis en de tools om het goed en overzichtelijk voor je te doen. Wij integreren jouw vakkennis en expertise in de sociale media kanalen. Het zou niet betaalbaar zijn om elk uur dat wij voor jouw achter de Social Media zitten, daadwerkelijk te factureren. Je wilt ook geen verassingen achteraf. Je wilt ook niet ongemakkelijk diverse ‘uren strippenkaarten’ kopen.

Na een leuk, dynamisch, ontspannen en duidelijk gesprek, zullen wij je kenbaar maken wat uw maandelijkse investering is. Wij besteden diverse uren per maand aan jouw social media, internet marketing en/of email marketing, zodat jij 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week zichtbaar bent, je klanten bereikt en weet wat er speelt.

Vader Marketing doet zeer discreet voor diverse bedrijven de Social Media, Content Management, E-mail marketing en overige Marketing diensten. Uit onze ervaring blijkt dat we geen standaard tarief kunnen neerzetten op een pagina zoals deze. We hebben dit natuurlijk geprobeerd de afgelopen jaren. Echter is elke ondernemer uniek en zijn de wensen divers. Van een compleet content management strategie tot alleen het opzetten van de sociale media. Van het ontwerpen van een logo tot het compleet inrichten van een website. De grote van het project zorgt ook voor een ander uurtarief en neemt andere kosten met zich mee.

Bel gerust om zo een eerste kennismaking te plannen of e-mail alle vragen die je op dit moment hebt. We beloven je na het geheel vrijblijvende gesprek het volgende:

  • Je gaat vol inspiratie naar huis
  • Je WEET wat je volgende 10 stappen moeten zijn
  • Je begrijpt dat het om je webpagina gaat, niet je website
  • Je hebt het gevoel dat we je begeleiden, niet het idee dat we het van je overnemen
  • Je leert hoe je consequent en relevante informatie online moet zetten.

Persoonlijk contact?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.