Content Management

Content Management

Overal klinken de woorden ‘content is king’ en daar ga je dan! Maar hoe?”

Jouw werk gaat toch ook gewoon door? Jouw concurrenten zitten ook op internet? Je bent wel begonnen, maar hoe nu verder?

Je hebt nagedacht over internet marketing. Je hebt wellicht een website, een content management systeem, een Twitter account en Facebook account half ingesteld en die training gevolgd die je de gelegenheid geeft dit allemaal te managen. Echter de tijd om alles goed neer te zetten en nog belangrijker, bij te houden en te groeien, is er niet. Jij hebt het tenslotte al al druk genoeg. Geweldig zo’n systeem, maar wie gaat de content managen? Wie weet wat de juiste stappen zijn? De trends? En dan ook nog Google+ en alle veranderingen op sociale media en internet bijhouden.

  • Facebook
  • Facebook group
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn

Wat moet ons bedrijf doen en hoe? Wij horen dit natuurlijk regelmatig. Vooral bij vele MKB bedrijven en ZZP’rs. Vaak mooie bedrijven met een, twee of vijftien werknemers of een aantal ZZP’rs bij elkaar. Een leuke bedrijfsruimte, kantoor, een website laten maken, wellicht een mooi CMS systeem erachter om het makkelijker te maken, maar geen tijd om de content op de juiste manier aan te bieden, up-to-date te houden en de content in te zetten om klanten te bereiken.

WordPress, Magento, Joomla, Sitecore, CMS made simple, Footsteps, Tridion of een home made pakket? Heb je wel het goede pakket wel gekozen of moet je nog een keuze maken? En wat kan het content management systeem wel allemaal en heb je dat wel nodig? Wij vertellen je in begrijpelijke taal hoe je zo effectief en efficiënt mogelijk kan zijn.

Wat mag Vader Marketing hierin voor jouw betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons via het contact formulier aan de rechterkant op deze pagina.

Persoonlijk contact?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.