Green Video

Green Video

Wij plaatsen graag jouw product in de spotlight. Wij laten jouw product magisch zweven en ronddraaien en geven tegelijkertijd de kijker informatie via woord en/of beeld.
Dat gecombineerd met onze scherpe prijzen en efficiënte manier van werken maakt ons en jouw product video uniek! Je stuurt gewoon je product naar ons toe, we hebben contact over het aantal producten, prijs en sturen je een scherpe offerte. Daarna zorgen wij voor de rest.

 

Hoe doen wij het?

Met behulp van een greenscreen of chromakey studio kunnen wij acteurs en producten digitaal in elke denkbare situatie plaatsen. Greenscreen is bij uitstek geschikt om creatief met video om te gaan. Gecombineerd met It's a kind of magicdynamische achtergronden is het een toegevoegde waarde voor je website.

 

Op locatie

Met behulp van een portable greenscreen maken we ook op locatie opnames. Lekker dus in je eigen kantoor of thuis, ontspannen je product of dienst aan te prijzen om deze vervolgens te gebruiken voor diverse mogelijkheden. Van website tot YouTube.

 

JooeehoooTube

Waarom zou je product video’s laten maken? YouTube. Zo makkelijk is het antwoord. Niet alleen is YouTube de op één na grootste zoekmachine, maar YouTube goed ingezet zorgt voor een goede vindbaarheid in Google.  Je eigen YouTube kanaal met al je product filmpjes, bedrijf-filmpjes, interviews en noem maar op. En er is nog meer. Al je filmpjes kunnen in je webshop worden gezet waardoor jouw klant nog meer beleving heeft en het product bijna kan ‘voelen’.

Productvideo voorbeeld

Persoonlijk contact?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.